Gratis T: 00800 90 80 70 00

 
Print
Home > BLOG > Detox Box

Ontgiften brengt je terug naar de essentie van je zijn (31-10-2014)

WAAROM ONTGIFTEN?

TOXINES

Dagelijks wordt ons lichaam blootgesteld aan talrijke schadelijke stoffen. Deze toxines komen van buitenaf (= exogeen) zoals tabaksrook & uitlaatgassen, chemicaliĆ«n, geur- en kleurstoffen, gedenatureerde voeding, enz... maar ook onze eigen lichaamscellen produceren afvalstoffen (= endogeen).

OVERBELASTING

Het lichaam beschikt over de nodige middelen om deze schadelijke stoffen te elimineren. Echter, een teveel aan toxines zullen de natuurlijke eliminatiekanalen overbelasten waardoor de toxines in ons lichaam worden opgestapeld en aanleiding geven tot allerlei klachten.

ENERGIE & VITALITEIT DOOR ELIMINATIE VAN TOXINES

Een detox- of ontgiftingskuur is bedoeld om het lichaam te ondersteunen en de opgestapelde toxines te verwijderen. Hierdoor komt het lichaam terug in een toestand van evenwicht (homeostasie) en verhoogt uw enrgie en vitaliteit.

DETOX BOX - DE MEEST COMPLETE KUUR

Detox Box biedt een natuurlijke ondersteuning om het lichaam in zijn globaliteit te ontgiften.

VIJF NATUURLIJKE PRODUCTEN

Ontgiften gebeurt via 5 verschillende eliminaitiekanalen. Voor elk van deze biedt Detox Box een natuurlijke ondersteuning.

Detox Box bevat: 

4 draineurs op basis van planten:  

1 Probioticum:

  • Flora Tonic: probiotisch mengsel voor de eliminatie via de darm en om te beletten dat vrijgekomen toxines opnieuw worden opgenomen

30 DAGEN

Detox Box bevat vijf producten die volstaan voor een kuur van 30 dagen.  In de natuurgeneeskunde wordt een detoxkuur geadviseerd 2 maal per jaar - in de lente en in de herfst - of ter voorbereiding van een biotherapeutische behandeling.

SPECIFIEK SCHEMA

Dankzij het specifieke schema dat te vinden is in de doos wordt het lichaam op een doeltreffende manier ondersteund. 

 

Bestel hier je Detox Box online.

DETOX TIPS

HAAL HET MAXIMUM UIT JE ONTGIFTINGSKUUR

  • Drink voldoende water: Om de toxines te mobiliseren is het belangrijk voldoende water te drinken (1,5 l/dag). Vermijd koffie, alcohol, frisdranken, ...
  • Beweeg: Dagelijks 20 minuten sporten activeert de bloedsomloop en verbetert de eliminaitie van toxines - vooral ook de vluchtige toxines.
  • Voeding: Een aangepaste en evenwichtige voeding is belangrijk.  Vermijd vooral geraffineerde suikers, verzadigde en dierlijke vetten, ... 

Bestel hier je Detox Box online.