Bienvenue sur notre nouveau site ! Si jamais vous rencontrez des problèmes, appelez nous au 00800 90 80 70 00
Decola
Bienvenue sur notre nouveau site ! Si jamais vous rencontrez des problèmes, appelez nous au 00800 90 80 70 00
Decola
Commandé avant 12h, expédié le jour même
✓ Paiement en ligne sécurisé
Livraison gratuite à partir de 100€

Veelgestelde vragen

Deze servicevoorwaarden ("Voorwaarden", "Overeenkomst") vormen een overeenkomst tussen de website ("Website-operator", "ons", "wij" of "onze") en je ("Gebruiker", "jij" of "je"). Deze overeenkomst bevat de algemene voorwaarden voor je gebruik van deze website en alle producten of diensten (gezamenlijk, "Website" of "Diensten").

Hoewel deze website mogelijk gekoppeld is aan andere websites, impliceren wij geen directe of indirecte goedkeuring, associatie, sponsoring, instemming of aansluiting bij een gekoppelde website, tenzij dit specified wordt vermeld.

Je moet de wettelijke verklaringen en andere gebruiksvoorwaarden van elke website die je bezoekt via een link vanaf deze website goed doornemen. Jouw link naar andere off-site pagina's of andere websites zijn op eigen risico.

Website kan cookies gebruiken om de navigatie van de website te personaliseren en te vergemakkelijken voor de gebruiker van deze site. De gebruiker kan zijn / haar browser configureren om de kennisgeving en de installatie van de cookies die door ons zijn verzonden af te wijzen.

00800 90 80 70 00

ma-vr van 8u30 - 17u

Veelgestelde vragen

Vind uw antwoord

info@decola.be

Antwoord binnen de x dagen