Welkom op onze nieuwe website! Mocht u vragen hebben, bel ons op 00800 90 80 70 00
Decola
Welkom op onze nieuwe website! Mocht u vragen hebben, bel ons op 00800 90 80 70 00
Decola
Besteld voor 12u, morgen in huis
Veilig online betalen
Gratis verzending vanaf 100 euro

Wie zijn wij? 

Een familiebedrijf ten dienste van uw gezondheid! 

Decola Nutraceutics is een dynamisch en internationaal familiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling en de verkoop van voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit. 

 Onze “nutraceuticals” zijn bedoeld als aanvulling van een evenwichtige voeding en een aangepaste levenshygiëne, en richten zich tot iedereen, voor wie vitaliteit, energie en gezondheid, van lichaam en geest, belangrijk zijn.


​Since 1986 

Made in Belgium

Onze Kwaliteit

Het gebruik van natuurlijke ingrediënten en gestandaardiseerde extracten (dit zijn ingrediënten waarvan de concentratie aan actieve bestanddelen constant is en volgens specifieke normen vastgelegd) staan in voor een optimale bio-opneembaarheid van het product

Wij verwerken enkel ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit en die vergezeld zijn van een conform analysecertificaat

Alle producten zijn genotificeerd en voorzien van een NUT nummer (117/…) conform de wetgeving inzake voedingssupplementen opgelegd door het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen)

Onze productie

De fabricatie gebeurt door erkende laboratoria, onder controle van industrie-apothekers, en volgens GMP- (Good Manufacturing Practices) en HACCP- (Hazard Analysis Control Critical Points) normen.


Onze inpak- en stockeerruimten worden geo-biologisch gesaneerd en voldoen aan de strengste normen van HACCP die gangbaar zijn in de voedingsindustrie.

Onze concepten

Onze producten maken deel uit van specifieke "gezondheidsconcepten" die bedoeld zijn om de arts of therapeut toe te laten de juiste therapiekeuze te bepalen en een natuurlijke en gepersonaliseerde behandeling voor te stellen. 

Een professioneel team staat steeds ter beschikking voor verdere inlichtingen of meer informatie.

Ons team

Al onze formules zijn ontwikkeld door een team van medische- en wetenschappelijke specialisten volgens de principes van de orthomoleculaire- en natuurgeneeskunde en houden rekening met de meest recente ontwikkelingen inzake micronutriënten.

Gauthier VERMEYEN - Owner / CEO 

Als expert in Supply Chain & Operations management houdt Gauthier zich voornamelijk bezig met de dagelijkse gang van zaken, aankoop & productie en de boekhouding. In nauwe samenwerking met Bernard en zijn team zoekt hij de juiste ingrediënten die voldoen aan de strengste normen inzake kwaliteit.

Bernard VERMEYEN - Product Specialist

Met een passie voor wetenschap en traditionele geneeskunde gaat Bernard met zijn team steeds op zoek naar de beste ingrediënten en samenstellingen. Door wetenschap en traditie te verenigen kunnen zij hoogwaardige supplementen aanbieden die uniek én efficiënt zijn. Een globale aanpak en holistische visie staan steeds centraal bij het creëren van Decola producten. 

Gratis nummer

00800 90 80 70 00

ma-vr van 8u30 - 17u

Veelgestelde vragen

Vind uw antwoorden

info@decola.be

Stuur ons een mail!